Romanian English Italian
Pentru pomparea de produse, firma noastra ofera diverse soluții adaptabile pentru toate fazele de vinificatie: pompe cu rotor eliptic, pompe mono cu snec pentru mustuiala, pompe cu surub, pompe cu rotor flexibil, pompe cu piston si pompe peristaltice.
Pompele sunt disponibile in diferite versiuni si capacitati pentru a satisface orice necesitate si pot fi, de asemenea, echipate cu accesorii dedicate pentru diferite situatii de lucru.
Results 1 - 6 of 6

POMPE

Pompe volumetrice cu rotor eliptic

Pompele sunt construite in intregime din otel inoxidabil AISI 304 si sunt adecvate pentru transferul de struguri intregi, boabe desciorchinate, zdrobite si fermentate. Produsul este transportat de un snec aflat in interiorul cuvei de preluare si condusi in conducta de evacuare cu ajutorul un rotor eliptic. Numărul redus de rotatii al rotorului limiteaza ruperea si zdrobirea ciorchinilor si a boabelor, oferind astfel un produs de o calitate excelenta.

Detalii produs

Pompe peristaltice

Pompele peristaltice au un sistem nou si delicat pentru transportul fluidelor mai mult sau mai putin dense. Sunt potrivite pentru transferul lichidelor (vin, sucuri de fructe, lapte, ulei), produselor semi-solide (boabe de struguri intregi, struguri desciorchinati, struguri presati, rosii, fructe tocate) sau produse abrazive (tescovina, furaje, materiale macinate).

Detalii produs

Pompe mono pentru mustuiala

Pompa mono cu cuva de receptie este realizata din otel inox AISI 304 si este recomandata pentru transvazarea strugurilor intregi, a strugurilor zdrobiti si dezciorchinati, cat si a masei fermentate sau tescovinei. Produsul este trimis la conducta de evacuare, prin deplasarea snecului din interiorul cuvei de receptie care conduce masa de transportat catre interiorul pompei unde este preluata de snecul excentric amplasat în corpul statorului din cauciuc alimentar.
Pompa asigura o presiune de lucru ridicata, circa 6 atm., ce permite utilizarea ei in aplicatii de inalta eficienta.

Detalii produs

Pompe cu surub

Pompele cu surub sunt utilizate pentru transferul strugurilor intregi, zdrobiti, desciorchinati, fermentati, dar si pentru transvazarea mustului, vinului si a lichidelor mai mult sau mai putin dense. Sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304. Produsul transvazat este impins catre tubulatura de iesire a pompei prin miscarea excentrica a unui ax melcat postat in interiorul unui stator din cauciuc alimentar.
Pompa asigura o presiune de lucru ridicata, circa 6 atm., ce permite utilizarea ei în aplicatii de inaltă eficientă.

Detalii produs

Pompe cu rotor flexibil

Pompele cu rotor flexibil sunt construite din otel inoxidabil AISI 304 si sunt montate pe un cadru din otel inox cu roti. Pompele sunt prevazute cu by-pass si au rotorul din neopren, sunt dotate cu panou electric si inversor de sens, astfel aspiratia se poate face în ambele sensuri. Pompele sunt potrivite pentru transvazarea de vin, must si alte produse alimentare.

Detalii produs

Pompe cu piston

Pompele cu piston sunt construite in intregime din oțel inoxidabil AISI 316. Sunt potrivite pentru transferul de vin, struguri desciorchinati, drojdie, pulpa de fructe, cidru, distilate si toate produsele care nu formeaza spuma si emulsie. Sunt prevazute cu doua viteze, regulator de presiune si au capacitati intre 40 - 950 hl/h.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.