Romanian English Italian
Results 1 - 4 of 4

LINII AUTOMATE DE IMBUTELIERE

Linie de imbuteliere automata pana la 1.200 sticle/ora

Linia de îmbuteliere automată este alcatuită din : tribloc automat pentru clătire, umplere și dopuire, bloc de etichetare și capsulare, pompă de alimentare, masă reclangulară rotativă pentru preluarea sticlelor și masă reclangulară rotativă pentru recepția sticlelor.

Detalii produs

Linie de imbuteliere automata pana la 2.000 sticle/ora

Linia de îmbuteliere automată este alcatuită din : tribloc automat pentru clătire, umplere și dopuire , bloc de etichetare și capsulare, pompă de alimentare, masă reclangulară rotativă pentru preluarea sticlelor și masă reclangulară rotativă pentru recepția sticlelor.

Detalii produs

Monoblocuri automate de imbuteliere model ECO

Monoblocurile automate model ECO se caracterizeaza printr-o structură mai simplă, sunt ușor de utilizat și de întreținut. Cel mai important avantaj este rentabilitatea lor, deoarece mașinile sunt adaptate pentru îmbutelierea cantităților mici de sticle. Monoblocurile ECO pot fi upgradate cu o varietate de opțiuni suplimentare.

Detalii produs

Monoblocuri automate de imbuteliere model STANDARD

Linia STANDARD este o serie de monoblocuri cu sisteme mai complexe, care permite o gamă mai mare de flexibilitate cu setările, iar CIP integrat permite curățarea rapidă și minuțioasă. În ciuda unui nivel mai ridicat de complexitate, monoblocurile de linie sunt însă ușor de utilizat. Monoblocurile din linia STANDARD pot fi modernizate cu o varietate de opțiuni suplimentare.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.