Romanian English Italian
Results 1 - 7 of 7

LINII SEMIAUTOMATE DE UMPLERE SI DOPUIRE

Instalatie de umplere rotativa semiautomata EURO 2012-6

Instalatia EURO 2012-6 se caracterizeaza prin umplere rotativa cu 6 valve, pentru umplere gravitationala, ridicare pneumatica a sticlelor, miscare automata.

Detalii produs

Dopuitor semiautomat pentru dopuri din pluta si silicon PG 2010

Masina semiautomata din otel inoxidabil montata pe roti. Dopuitor mecanic cu functionare cu buton, cu distributie automata a dopurilor prin intermediul buncarului si ridicare pneumatica a sticlelor, adaptata pentru vin.

Detalii produs

Dopuitor semiautomat P45

Dopuitorul semiautomat P45 este construit din otel inoxidabil AISI 304 , cu clesti de prindere din inox si incarcarea dopurilor se face in mod automat.

Detalii produs

Linie semiautomata pentru umplere si dopuire

Monoblocul de umplere și imbuteliere prin umplere gravitationala, este compus din 4 capete cu plutire și pompă electronica si dopuitor pneumatic pentru dopuri din pluta naturala și sintetice. Disponibil cu filtru cu placi și incarcare automata dopuri la dopuitor.

Detalii produs

Monobloc semiautomat PG 2010-M4

Instalatia de imbuteliere PG 2010-M4 este caracterizata prin cele 4 capete de umplere pentru umplere gravitationala, ridicare pneumatica a sticlelor cu coborare cronometrata si este predispusa pentru conectarea pompei, adaptata pentru vin.

Detalii produs

Monobloc rotativ semiautomat EURO 2012

Monoblocul rotativ semiautomat EURO 2012 este echipat cu 6 capete de umplere rotative pentru umplere gravitationala si se caractezizeaza prin distribuția automata a dopurilor cu ajutorul buncarului si ridicarea pneumatica a sticlelor, mișcare automata.

Detalii produs

Tribloc rotativ semiautomat EURO 1061-S

Triblocul rotativ semiautomat EURO 1061-S este o masina semiautomata de clatire cu 10 statii, se foloseste cu apa sterilizata, are scurgere de unică folosinta si este construita in intregime din otel inoxidabil AISI 304.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.