Romanian English Italian
Results 1 - 4 of 4

INSTALATII DE UMPLERE

Linie de imbuteliere rotativa B.12

B.12 / LE este o unitate compacta din oțel inoxidabil AISI 304 cu contor de nivel, care poate fi echipata cu pompa, filtru cu placa 20x20mm (model JOLLY), saturator și microfiltru. Este un monobloc de producție ridicata, care menține un standard excelent de calitate pentru produsul prelucrat.

Detalii produs

Instalatii de umplere MODERNA

Instalatiile de umplere liniara din seria MODERNA sunt potrivite pentru sticlele de imbuteliere vin, bere, cidru, lapte si lichide alimentare de densitate similara. Tava pentru suportul sticlei este reglabila pe inaltime si permite umplerea recipientelor de la 0,375 pana la 12 litri. Toate componentele au certificat de conformitatea cu cerințele privind materialele de contact cu produsele alimentare.

Detalii produs

Instalatii de umplere cu filtre FILTRARIEMPI

Instalatiile de umplere FILTRARIEMPI sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304 si sunt compuse din masina de umplere MODERNA și filtrul din seria Jolly. Pot fi echipate cu control electric al nivelului, cartuse pentru microfiltrare si un saturator.

Detalii produs

Instalatii de umplere COMBY

Instalatiile de umplere COMBY sunt confecționate din otel inoxidabil AISI 304 si sunt echipate cu un dispozitiv de protecție pentru controlul nivelului electric. Pot fi echipate cu un filtru de carton din seria Jolly, cartuse pentru microfiltrare si saturator. De asemenea, ofera posibilitatea instalarii unui kit pentru umplere de damigene sau a sticlelor de dimensiuni speciale, precum si a unui kit pentru injectarea azotului.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.