Romanian English Italian
Results 1 - 5 of 5

Instalatii de umplere Bag-in-box

Instalație de umplere manuala bag-in-box model BB10

Instalația de umplere manuală bag-in-box model BB10 este realizată în totalitate din oțel inoxidabil AISI 304 , are 4 ajustări reglabile pentru instalarea pe un suport , doza nu necesită aer și alimente electrică. Umplerea se poate face prin gravitație sau cu pompe compatibile cu senzorul de debit. Este potrivită pentru a umple lichide filtrate, cum ar fi vin și suc.

Detalii produs

Instalatie de umplere bag-in-box BIB’UP

Instalația de umplere bag-in-box cu cadru pe roți BIB’UP este ideală pentru producția mică și medie a pungilor de vid tip BIB de la 2 la 20 de litri și a pungilor de la 1,5 la 3 litri. Potrivită pentru vinuri, bauturi alcoolice, ape, sucuri de fructe, uleiuri etc. și diverse lichide alimentare și nealimentare. Este fabricată în Franța.

Detalii produs

Instalatie de umplere bag-in-box automata model ABB

Masina de umplere automată Bag-in-Box este concepută pentru umplerea în ambalaje de tip bag-in-box a lichidelor necarbonate, cum ar fi vinul, sucurile naturale, apă, substanțe chimice lichide, s.a. Este fabricată în Slovenia.

Detalii produs

Instalație de umplere bag-in-box model BB12 cu pompă EURO 20

Mașina este realizată din oțel inoxidabil și este prevăzută cu 4 picioare reglabile, gata de instalare pe o bancă de sprijin (la cerere este posibil să se furnizeze un cărucior din oțel inoxidabil). Este soluția ideală pentru companiile cu producție de volume mici pe an.

Detalii produs

Instalație de umplere bag-in-box model BB20

Echipamentul efectuează automat ciclul de umplere: vid, umplere, oprire, injecție cu azot. Operatorul selectează formatul și operează cleștele de extracție și introducere a capacului, urmând progresul diferitelor faze de pe afișaj. Modificarea formatului este imediată: trebuie doar să tastați capacitatea dorită. Posibilitatea de a alege între diferite tipuri de senzori de flux asigură utilizarea optimă a utilajelor în aplicații precum vin, suc de fructe, ulei, etc.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.