Romanian English Italian
Results 1 - 2 of 2

PRESE HIDRAULICE

Prese hidraulice fixe

Bloc de presare hidraulic acționat electric, cu două viteze, vas colector din oțel inoxidabil cu robinet Ø 50mm, coș din lemn cu inele de inox și drenaj din lemn pe partea de jos, placă și disc de presare din inox montate pe șasiu.

Detalii produs

Prese hidraulice mobile

Unitate hidraulică cu două viteze și platforma cu înlocuire rapida, panou de control electric cu traductor de presiune, bazin colectare must din oțel inoxidabil pe roți, placă de presare din oțel vopsit , coș din lemn cu cercuri din oțel vopsit sau coș din oțel inxodabil, structură pe roți din oțel vopsit. Versiunea Super Export are cadrul, placa de presare și căruciorul coșului din oțel inoxidabil, coș cu doage din lemn și cercurile din oțel inoxidabil.

Detalii produs

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.