Romanian English Italian

Desciorchinator-zdrobitor MADRINA 100

PDF
Descriere

Desciorchinatorul – zdrobitor MADRINA 100 este proiectat pentru o prelucrare moale a strugurilor ; buncărul de primire poate fi montat cu melcul de alimentare sau cu o lamelă direct la coșul perforat.

Este echipat cu picioare telescopice pentru introducerea pe liniile de selecție și un invertor electronic pentru schimbarea variația vitezei. Are un coș rotativ din oțel inoxidabil cu dublă prindere, bătător cu palete reglabile din cauciuc, o unitate de concasare cu role și cu balamale. Unitatea de antrenare este montată pe partea de ieșire a tijei și poate fi deschisă cu pistoane hidraulice. Coșul, bătătorul și grupul de role sunt demontabile, pentru o curățare ușoară.

 

Model

Producție pe oră [kg]

Putere electrică [kW] Viteza bătătorului [RPM] Dimensiunea coșului [mm]
MANDRINA 100 8000 – 10000 2 300 - 550 Ø  380 x 1200

 

OPȚIONAL:

- Coș de polietilenă alb dublu perforat;        

- Tavă de colectare;

- Buncăr mare pentru primirea strugurilor în pubele;

- Buncăr din oțel inoxidabil pentru prelucrare fără unitate de presare.

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.